Inter en Roma winnen, Milan verliest

Manuel Gonzalez
| 5 reacties

Inter en Roma hebben de topper van komende zaterdag spannend gehouden. Beide teams wonnen hun wedstrijd. AC Milan ging ten onder bij Parma.

Inter haalde het in San Siro met 3-0 van Livorno. Eto'o trof voor de rust al tweemaal raak. Maicon lukte de derde treffer. Vooral de tweede goal van Eto'o was een knap doelpunt, de Kameroener scoorde via een omhaal na een voorzet vanop rechts.

Roma had het aanvankelijk niet makkelijk bij Bologna, maar kwam in de tweede helft via een gelukje op voorsprong. De Rossi haalde uit maar ploeggenoot Riise deed de bal van richting veranderen. In de slotfase dikte Baptista (foto) nog aan tot 0-2.

Milan liet belangrijke punten bij Parma. Het verloor met 1-0 na een doelpunt van Bojinov in de allerlaatste minuut. Pirlo pakte rood.

Onderin lijkt Lazio op weg naar het behoud na een 2-0 zege tegen rechtstreekse concurrent Siena.

Door de nederlaag van Milan wipt Roma over de Rossoneri naar de tweede plaats op vier punten van Internazionale. Milan en Roma hebben wel evenveel punten.