KFCO. Gent zwaar onderuit op Sp.Ursel

Hendrik De Vriesere

De thuisploeg is als een zwarte beest voor KFCO, want in amper een half uur keken de ze al naar een drie nul achterstand aan. Ze konden wel milderen maar als je twee uitsluitingen krijgt in de tweede periode was off-day dichtbij.

SP. URSEL - OLYMPIA 6 - 1

Complete off-day van Olympia, of we kunnen het ook nog anders stellen: zou Ursel dan toch het zwarte beest zijn van Olympia met in gedachte dat we in de heenronde ook zwaar onderuitgingen? De wedstrijd was nog niet begonnen of we stonden al in het krijt 1 - 0 door M. Verbeken. In de 16' werd het al 2 - 0 door P. De Rycke. Het wilde maar niet vlotten bij Olympia en in de 33' werd het zelfs al 3 - 0, nogmaals door M. Verbeken, die toch wel de kwelduivel werd van Olympia. We zagen de bui al hangen. Maar in de 36' kregen we nog een beetje hoop door een doelpunt van J. De Bruycker 3 - 1. Met deze uitslag bereikten we de rust. Met in het hoofd de gedachte dat Olympia de tweede helft doorgaans goed uit de hoek komt, werden in de 53' al onze illusies stuk gemaakt door, jawel, M. Verbeken die er 4 - 1 van maakte. Diezelfde Verbeken maakte er in de 73' en de 87' er nog  5 - 1 en  6 - 1 van en daarmee was de kous af. Wedstrijd om vlug te vergeten en ons volledig te concentreren op onze volgende wedstrijd tegen De Pinte, die volgende vrijdag gespeeld wordt. Van Dommele en Van Der Vloedt werden in tweede periode vroegtijdig naar de kleedkamer verwezen. Negen tegen elf was het dan een zeer moeilijke opgave om nog langzij te komen, Verbeken van thuisploeg was de boosdoender met vijf goals.