Rooney en Ferdinand klaar voor trip naar Bayern

Rooney en Ferdinand klaar voor trip naar Bayern
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wayne Rooney en Rio Ferdinand zaten zaterdag niet in de wedstrijdkern bij Manchester United. De twee zijn wel fit om morgen Bayern in de Allianz Arena partij te geven.

Rooney en Ferdinand sukkelden respectievelijk met een voet- en liesblessure. Man U had zijn twee sterkhouders echter niet nodig om Bolton met simpele 0-4-cijfers opzij te zetten. Deze morgen waren ze wel bij de groep die op Manchester Airport incheckte voor de trip naar Bayern.

Ryan Giggs speelt nog eens tegen de club waartegen hij elf (!) jaar geleden zijn eerste Champions League won. Het werd toen 2-1 in Barcelona voor The Red Devils nadat ze eerst 0-1 achterkwamen. Solskjaer in en Sheringham wisten in extremis het tij toen toch nog te keren.

"Ik teken voor dezelfde score als toen", lacht Giggs. "Is het weeral elf jaar geleden? Het blijft één van de mooiste herinneringen uit mijn loopbaan. Ik denk dat de clash van morgen weer een memorabele strijd gaat worden. We zijn verplicht van te winnen, want in de onderlinge confrontaties liggen we nog altijd wat achter, nee?"

Ja, Ryan, het is nog altijd 6-1 in het voordeel van Bayern, maar die ene overwinning telt wel voor tien.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties