Löw houdt voorlopig voet bij stuk over geval Kuranyi

Löw houdt voorlopig voet bij stuk over geval Kuranyi
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Duits bondscoach Joachim Löw blijft koppig weigeren Kevin Kuranyi weer in de armen te sluiten. Veel Duitse prominenten proberen Löw nu van gedacht te doen veranderen, Franz Beckenbauer op kop.

Kevin Kuranyi werd persona non grata bij Löw (foto) toen hij na de kwalificatiematch tegen Rusland, waarbij het niet in de kern werd opnomen, de Mannschaft vaarwel zei. Löw verklaarde toen dat hij Kuranyi nooit meer zou oproepen.

Nu Kuranyi aan de lopende band scoort in de Bundesliga willen velen hem weer bij de nationale ploeg zien. Eerder drongen Schalke-trainer Felix Magath en Duits coryfee Franz Beckenbauer al aan om hem terug te laten keren, nu beginnen ook de internationals zich te roeren.

Arne Friedrich laat in Bild weten dat hij Kuranyi liefst terug bij de ploeg zou zien. "Ik vermoed dat Kevin een goede kans maakt aangezien de vorm waarin hij verkeert", zegt Friedrich. En ook doelman Tim Wiese sluit zich daar bij aan. Bastian Schweinsteiger ziet het allemaal donkerder in: "Ik denk niet dat Löw zal terugkeren op zijn besluit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties