Voetbalkrant neemt GvA en HBvL in de maling

Philippe Crols
| 21 reacties
Voetbalkrant neemt GvA en HBvL in de maling
Foto: © SC

Voor de mensen die het eventjes uit het oog waren verloren: vandaag is het 1 april, de dag dat er al wel eens vreemde berichten de wereld worden ingestuurd. Zo ook bij ons dit jaar. In de loop van de dag verschenen er op Voetbalkrant twee aprilvissen.

De eerste aprilvis verscheen deze ochtend op Voetbalkrant en haar zustersites Belgiumsoccer en Sport-Planet. Standard mag dan wel een groter stadion willen, maar dat de Vlaamse overheid op aanraden van Yves Leterme het financiële plaatje zou vervolledigen, dat is toch wel erg bizar, niet?

Toch waren enkele van onze lezers ermee weg (al hadden ook heel wat VK'ers het wel door). Diegenen die er toch intuinden, hoeven zich niet te schamen. De websites van zusterkranten Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg namen het nieuws namelijk over. Op beide websites stond het bericht om klokslag 17.00u nog steeds online.

Mocht Yves Leterme vandaag enkele vreemde reacties hebben ontvangen via zijn Blackberry, dan willen wij ons daar alvast voor verontschuldigen. Sorry, Yves.

En er was dus ook nog een tweede aprilvis. Omstreeks twaalf uur verscheen naar dagelijkse gewoonte onze rubriek 'Wist je dat?'. Daarin meldden we dat er in Genk sinds 2008 niet meer met het nummer 99 mag worden gespeeld. Ook dat is larie en apekool, al was het overige dat in het bewuste artikel stond wel correct.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties