Maes haalt uit naar 'kritische' Mechelse fans

Maes haalt uit naar 'kritische' Mechelse fans
Foto: © SC

Ondanks de overwinning tegen Lokeren en de leidersplaats in groep B van play-off 2 was KV Mechelen-trainer Peter Maes niet onverdeeld gelukkig. Hij haalde op de persconferentie na de match uit naar de ‘te kritische’ supporters.

Tijdens de eerste helft toonden de Mechelse supporters hun ongenoegen over het spel van hun ploeg. Ze wilden meer druk naar voren zien.

Onterecht, vindt Maes. “Ik voel te weinig steun uit de tribune”, aldus de coach van geel-rood. “Ik hoorde veel supporters morren als we een bal breed of naar achteren gaven. Maar ze mogen niet verlangen dat we in een ander concept gaan voetballen.”

“We hadden de wedstrijd van bij het begin in handen, al hadden we ook op achterstand kunnen komen toen Mokulu alleen voor Biebauw opdook. We speelden heel volwassen en hielden de rust in de ploeg.”

Ook de late tegengoal van Lokeren stootte Maes nog voor de borst. Biebauw had de boter op het hoofd. “We verdedigden iets te hautain. Als je twee man in de muur zet, dan moet je die bal hebben.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties