Hamburg-speler gooit drinkbus naar fan

Hamburg-speler gooit drinkbus naar fan
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Paolo Guerrero, aanvaller van Hamburg, is een raar man. Net terug na al een rel veroorzaakt te hebben, gooide de Peruviaan zondag een drinkbus naar een fan die hem aansprak na het povere gelijkspel tegen Hannover.

Paolo Guerrero mocht bij de rust Ruud Van Nistelrooy komen vervangen in de punt van de aanval, maar ook de wisselvallige Peruviaan kon de Hannover-verdediging niet verschalken. Het bleef bij 0-0 en dat zinde de Hamburg-aanhang niet. Een fan die hem daarmee confronteerde bij het verlaten van het terrein kreeg van Guerrero een wel heel appart cadeau: de drinkbus die hij op dat moment in handen had. Spijtig genoeg voor de supporter werd het ding hem wel wat hardhandig naar het hoofd gemikt.

“Volledig onacceptabel”, noemde voorzitter Bernd Hoffman het voorval. “Dit gaat consequenties hebben voor de speler.” Guerrero, die zich niet kan beroepen op een fantastisch seizoen, had het dit jaar al een keer aan de stok met het bestuur van de club. De man beweerde vliegangst te hebben en wou niet overvliegen vanuit zijn geboorteland. Uiteindelijk maakte hij de oversteek samen met een psycholoog, maar coach Labbadia maakte nog niet veel gebruik van zijn diensten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties