Oscar Frutos: "Nicolas leert nu omgaan met verdriet"

Ward Callens
| 21 reacties
Oscar Frutos: "Nicolas leert nu omgaan met verdriet"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Nicolas Frutos is terug in zijn thuisstad Santa Fé. De voormalige Anderlecht-spits bekomt er van zijn abrupte fin de carrière. Vader Oscar sprak met het lokale Diario Show.

“Iedereen wil met hem praten, maar Nicolas praat nu liever niet”, vertelt Oscar Frutos. “Hij leert nu omgaan met het verdriet, maar we zien het glas liever halfvol dan halfleeg. Er eindigt een deel van zijn leven en er zijn veel dromen die verloren zijn gegaan, maar hij is niet dood.”

“Hij moet niet kijken naar wat nog had kunnen komen in zijn carrière”, vervolgt Frutos senior. “Maar hij moet terugblikken op al het mooie dat hij heeft meegemaakt. Daar ben ik als vader ook trots op.”

Oscar Frutos heeft het ook over de reden die Nicolas Frutos tot stoppen dwong. “Mijn zoon zag af door de blessure en moest een beslissing nemen om zijn levenskwaliteit te garanderen. Dan zijn er bepaalde waarden, zoals familie, die doorslaggevend zijn. Dus nam hij een goed besluit”, concludeert Oscar Frutos.

Volgens HNB denkt Nicolas Frutos er nu aan om jeugdtrainer bij Anderlecht te worden. Maar de lange Argentijn zou een baan als voetbalmakelaar ook we zien zitten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties