Lyon en Hazards Lille delen de punten

Manuel Gonzalez

Lyon en Lille hebben in de topper van de 32ste speeldag in Frankrijk gelijk gespeeld. Beide ploegen blijven in de race voor de titel.

Voor de rust vielen er geen doelpunten in de Franse topper, maar onze landgenoot Eden Hazard pakte in de 28ste minuut wel een gele kaart.

In de tweede periode wist Frau net na het uur de score namens Lille te openen, maar amper acht minuten later pakte Costa met een tweede gele kaart rood. Lyon profiteerde meteen van de man-meer-situatie en Cris hing de bordjes in evenwicht.

Tien minuten voor het einde werd ook Gonalons met een tweede gele kaart nog van het terrein gestuurd, zodat de manschappen weer in evenwicht waren. Doelpunten vielen er echter niet meer.

Auxerre won met 0-1 bij Nancy via een goal van Niculae in de 88ste minuut. Auxerre komt hierdoor zelfs aan de leiding van het klassement met één punt voorsprong op Marseille, maar L'OM heeft wel nog twee wedstrijden te goed.