Daems en Bailly bijna gered

Philippe Crols
| 0 reacties
Daems en Bailly bijna gered
Foto: © SC

In Duitsland zijn Filip Daems en Logan Bailly zo goed als gered na winst tegen Frankfurt. Daniël Van Buyten kende ook weer een goede week. Met Bayern plaatste hij zich voor de halve finales in de CL en liep hij verder uit op Schalke, al won Bayern niet.

Daniël Van Buyten speelde op bezoek bij Leverkusen de hele match. Bayern kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel, maar loopt wel een punt uit op dichtste concurrent Schalke, dat verrassend verloor in Hannover. Met nog vier speeldagen te gaan heeft Bayern zes punten meer dan Leverkusen en twee meer dan Schalke.

Logan Bailly (foto) en Filip Daems voetballen volgend seizoen zeker terug in de Bundesliga (als het tweetal bij Borussia Mönchengladbach blijft tenminste). Vrijdag wonnen de Fohlen van Frankfurt met 2-0. Enkel een mirakel kan Gladbach nog doen zakken. Dante Bonfim (ex-Standard) scoorde de 2-0. Daems en Bailly speelden de hele match.

Ook FC Köln blijft nagenoeg zeker in de eerste Bundesliga na knappe 0-2-winst bij Hoffenheim. Manasseh Ishiaku viel diep in blessuretijd nog in.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties