Lombaerts leidt, Mpenza scoort

Philippe Crols
| 1 reacties
Lombaerts leidt, Mpenza scoort
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In dit overzicht zijn Nicolas Lombaerts en Emile Mpenza de Belgen die we goed in het oog moeten houden. Afgelopen weekend waren zij opnieuw de enige landgenoten die in actie kwamen.

Zenit Sint Petersburg kreeg afgelopen weekend het bezoek van Lokomotiv Moskou. De ploeg van onze landgenoot Nicolas Lombaerts (foto) had aan een goal genoeg om te winnen. De verdediger speelde heel de match. Zenit is gedeeld leider met tien punten na vier matchen.

In Zwitserland zit Emile Mpenza in goede vorm. Afgelopen weekend scoorde hij voor zijn Zwitserse werkgever andermaal. Deze keer scoorde hij de tweede goal tegen Aarau. Sion maakt nog kans op Europa.

Sevilla won afgelopen weekend met 1-2 bij Malaga. Tom De Mul zat niet in de kern en kreeg bovendien te horen dat hij mag vertrekken.

Hibernian, nog steeds zonder Yves Ma-Kalambay in de kern, verloor zwaar met 4-1 bij Hamilton. De derde plaats lijkt ver weg.

In Roemenië heeft Pieter Merlier met Universitatea Craiova het degradatiespook verjaagd. Merlier bleef op de bank tegen Ploiesti en zag zijn team met 1-0 winnen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties