Magath heeft Duitse titeldroom opgegeven

Magath heeft Duitse titeldroom opgegeven
Foto: © SC

Felix Magath (foto) zal er niet in slagen om Schalke 04 naar de Duitse titel te leiden. De oefenmeester van de club geeft de Duitse titel op. Vorig jaar pakte Magath verrassend de titel met VfL Wolfsburg.

Schalke 04 verloor afgelopen weekend bij staartploeg Hannover 96 en deed zo dus een slechte zaak in de titelstrijd. Trainer Felix Magath zegt vandaag dat hij de Duitse titel opgeeft omdat hij een leider mist in het elftal. Nochtans bedraagt de achterstand op leider Bayern München nog altijd maar twee punten.

"Zonder leider hebben we na de 2-2-ruststand tegen Hannover 96 weer eens te weinig gedaan. We hebben iemand als Mark Van Bommel nodig om dat te verhinderen", aldus Magath vandaag in Bild.

De oefenmeester, zelf ooit trainer van concurrent Bayern München, geeft de titel om die reden ook op. "Bayern is ondertussen al uit het zicht geraakt. Ik kijk daar al niet meer naar. We richten ons nu op de tweede plaats en moeten zien om Bayer Leverkusen achter ons te laten. Zo zijn we zeker van deelname aan de groepsfase van de Champions League", aldus Magath. Schalke heeft een voorgift van vier punten op de pillenclub.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties