Iddi: "Volgend seizoen basisspeler"

Nico Wieme
| 2 reacties
Iddi: "Volgend seizoen basisspeler"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen behaalde uiteindelijk nog een gelijkspel op het veld van Lokeren. De inbreng van Abdul-Ganiyu Iddi was daar niet vreemd aan. De Ghanees bracht meer vaart in het bezoekende spel en dat leverde nog een punt op.

Het was een introverte Abdul-Ganiyu Iddi die ons na de match te woord stond. De Ghanese middenvelder vond niet dat hij alleen verantwoordelijk was voor de ommekeer van Malinois tegen Lokeren. “Alle spelers hebben daarvoor gezorgd. Toen ik bij 2-0 inkwam, gaf de coach mij richtlijnen mee. Ik moest voor meer snelheid zorgen en acties maken. Dat is gelukt.”

“Onze eerste helft was slecht. We kwamen snel achter en dat zorgde voor frustratie. Voor we het wisten, stond het 2-0. We beseften dat we na de pauze rustiger moesten spelen en alles op de aanval zetten”, aldus Iddi.

Europa

De 20-jarige KV-middenvelder stond dit seizoen niet al te veel tussen de lijnen. “De coach vond dat ik kracht miste en heeft me daarvoor de nodige oefeningen gegeven. Ik hoop volgend jaar altijd in de basis te staan. Dat moet mijn seizoen worden.”

Over de ambities van de Maneblussers was Iddi duidelijk. “Tegen Westerlo maken we het zeker af. We willen allemaal die finale spelen. Als we die kunnen winnen, gaan we voluit voor Europees voetbal.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties