Clichy ligt niet wakker van interesse Barcelona

Mathias Dumarey
| 6 reacties
Clichy ligt niet wakker van interesse Barcelona
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gaël Clichy (foto) zou een doelwit zijn van FC Barcelona om er vanaf volgend seizoen in de verdediging te spelen. Dat melden Spaanse en Engelse media vandaag. De Fransman ligt echter niet wakker van de Spaanse interesse.

Gaël Clichy (24) staat nog de zomer van 2012 onder contract bij Arsenal. De Fransman heeft het erg naar zijn zin bij de Londenaren waar hij groot is geworden. FC Barcelona zou nu aan zijn mouw trekken, maar Clichy lijkt niet geneigd naar Camp Nou te willen overstappen.

"Het is leuk dat dit soort teams interesse voor je hebben. Het is een prachtige club, maar het enige wat ik wil is geconcentreerd blijven tot het einde van dit seizoen. Ik wil hier iets winnen met Arsenal. Ik heb nog twee jaar contract, dus het is niet een vraag waar ik nu op hoef te antwoorden", aldus Clichy in The Londen Evening Standard.

Clichy speelt al sinds 2003 bij Arsenal. "Ik zou niet zeggen dat ik me een Engelsman voel, want dat zou misschien verkeerd opgevat kunnen worden. Maar ik voel me thuis in Londen. Als ik in Frankrijk familie ga bezoeken, wil ik altijd graag snel terug naar Engeland", besluit Clichy.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties