Moyes ontkent geruchten over mogelijke opvolging Sir Alex

Moyes ontkent geruchten over mogelijke opvolging Sir Alex
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

David Moyes distantieert zich van de speculaties die de ronde doen over het feit dat hij de gedoodverfde opvolger is van Alex Ferguson bij United. Ferguson sprak zich onlangs heel lovend uit over de manager van Everton.

Alex Ferguson doet er nog één seizoen bij en dan stopt hij er mee. Als opvolger denkt hij aan David Moyes van Everton, die hem bijzonder charmeert. Door die uitspraak is de geruchtenmolen in Engeland op volle toeren beginnen draaien.

"Het irriteert me als mijn spelers met andere clubs in verband worden gebracht. Dat is nu niet anders. Volgens mij zijn al die berichten pure nonsens", aldus Moyes in de Daily Record. "Ik kan alleen zeggen dat de dag dat Ferguson stopt een zwarte dag zal zijn. Elke manager kijkt enorm naar hem op. Iedereen heeft respect voor hem."

Moyes is met zijn acht dienstjaren bij Everton na Ferguson en Wenger de 'trouwste' manager in de Premier League. Everton is dankzij hem uitgegroeid tot een goede subtopper. "Maar ik ben geen kroonprins. Eerst was dat Mark Hughes, toen Roy Keane en later Steve Bruce", relativeert Moyes zijn status.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties