Lokeren en Ferrera deze week uit elkaar

Lokeren en Ferrera deze week uit elkaar
Foto: © SC

De dagen van Emilio Ferrera zijn geteld op Lokeren. Het was al eerder een publiek geheim dat Lokeren-voorzitter Lambrecht volgend seizoen liever een andere coach heeft. En dat zal hij deze week ook bekend maken.

"We zullen van de week iets bekend maken", zegt Lambrecht in HLN. "Ferrera is een goeie coach, maar ik vond dat het toch nog beter kon. Een mens is nooit tevreden hé? Hij hield ons in eerste? Juist. Chapeau daarvoor, maar ik weet niet of het door ons eigen spel was, dan wel door andere ploegen die ons hebben geholpen."

Ferrera zelf berust in de zaak. "Als ik moet vertrekken, zal dat met een gevoel zijn dat ik alles heb gegeven", beweert hij GvA. "Ik heb mijn job gedaan en mijn opdracht vervuld. Door het behoud is mijn verbintenis automatisch met twee jaar verlengd, maar ik zit al 11 jaar in het vak en ik weet hoe het draait in het voetbalwereldje."

Bij Lokeren dacht men aan Georges Leekens als vervanger, maar die wordt nu ook het hof gemaakt door de Belgische voetbalbond om Dick Advocaat te vervangen. Wordt zeker vervolgd!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties