Gerrard: "Via de achterdeur naar de CL"

Gerrard: "Via de achterdeur naar de CL"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het seizoen van Liverpool is ronduit teleurstellend te noemen. Liverpool staat momenteel op een zevende plaats in de Premier League. Toch heeft Steven Gerrard de hoop op kwalificatie voor de voorrondes van de CL nog niet opgegeven.

 "We hebben nog twee wedstrijden te gaan en die willen we winnen. Dan hopen we de Champions League te bereiken via de achterdeur", zei Gerrard in de Engelse media. In Engeland staken de laatste dagen geruchten de kop op dat Liverpool tegen Chelsea niet voluit zou gaan om Manchester United de titel niet te gunnen. "Gelul! Wie weet wat er gebeurt als wij zelf twee keer winnen. Misschien maken de teams boven ons fouten, wij kunnen alleen de druk erop houden."

De middenvelder blijft wel realistisch. "We geven niet op, maar het zou dom zijn om te gaan zeggen wat er zal gebeuren. Wij zijn de underdog voor de vierde positie, maar onze fans weten ook dat Everton nog in onze nek hijgt en we willen zeker niet dat zij boven ons eindigen", zegt de Liverpool-captain over de stadgenoot en aartsrivaal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties