Naar Engelse finale in Europa League?

Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Naar Engelse finale in Europa League?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Straks staan de terugwedstrijden in halve finales van de Europa League op het programma. Fulham en Liverpool knokken voor een plaats in de finale.

Liverpool moet een 1-0 nederlaag uit de heenmatch zien goed te maken tegen Atlético Madrid. In het eigen Anfield Road kunnen The Reds altijd iets meer, dus de kans is zeker niet onbestaande dat de Engelsen de slechte situatie nog rechtzetten.

Na het missen van het kampioenschap en de niet-kwalificatie voor de Champions League volgend seizoen is de Europa League de enige manier om het seizoen goed te maken voor Liverpool. De mannen van Benitez geraakten voor nieuwjaar zelfs niet door de groepsfase van het kampioenenbal, waardoor ze veroordeeld waren tot deelname aan de Europa League.

Hamburger SV gaat op bezoek bij Fulham op Craven Cottage. De heenwedstrijd eindigde op een 0-0 gelijkspel. Alles is dus nog mogelijk in deze confrontatie. Fulham zal het wel moeten stellen zonder topschutter Bobby Zamora en dat is toch wel een aderlating voor de Engelsen. Aan trainer Roy Hodgson (foto) om een oplossing te zoeken.

Hamburg wil zich doodgraag plaatsen voor de finale, want die vindt plaats in het eigen stadion. Het zal dit wel moeten doen zonder trainer Labbadia, die vorige week na de pandoering bij Hoffenheim in de competitie, ontslagen werd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties