Stef Wijnants: "Genk zal niet blijven winnen op Stayen"

Manuel Gonzalez
| 8 reacties
Stef Wijnants: "Genk zal niet blijven winnen op Stayen"
Foto: © SC

Voetbalanalist Stef Wijnants, afkomstig uit de streek rond Sint-Truiden, laat zijn licht schijnen over de superderby.

"Dit is het grootste wat het Limburgse voetbal kon overkomen", zegt Stef Wijnants in HBvL. "Twee barragewedstrijden tussen de twee Limburgse eersteklassers om een plek in de voorrondes van de Europa League, schitterend."

"Genk zit in de winning-mood, maar ook bij Sint-Truiden blijft het goed gaan. STVV speelde zelfs nog een leuke pot op Anderlecht. Je mag niet vergeten dat even daarvoor Gent van de mat gespeeld werd in Anderlecht, dat was ook al een galamatch. STVV deed het dan toch beter."

"Alle ingrediënten voor een schitterende tweestrijd zijn aanwezig. Genk moet er wel van uitgaan dat ze deze keer niet op een Westerlo-scenario (0-3, nvdr.) moeten rekenen. Racing gaat niet blijven winnen op Stayen."

"Ik vind wel dat noch Genk noch STVV moeten wakker liggen van die Europacup. Als je zou vragen wat Genk volgend seizoen wil: in die top zes of Europees voetballen, dan kiezen ze voor de top zes. Ook voor STVV is het missen van de Europacup geen ramp. Zij moeten gewoon zorgen dat ze hun kern aanvullen en volgend jaar weer in de linkerkolom eindigen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties