Mourinho wil van geen Galactico's weten

Mathias Dumarey
| 15 reacties
Mourinho wil van geen Galactico's weten
Foto: © SC

José Mourinho (foto) zou van Real Madrid carte blanche krijgen op het technische vlak. De Portugees is absoluut geen voorstander van de 'Galactico-politiek' van voorzitter Florentino Perez.

Het hangt nu al een paar dagen in de lucht dat José Mourinho volgend seizoen de coach wordt van Rael Madrid. Ondertussen sijpelt door dat de Portugese oefenmeester die zaterdag nog de eindzege in de Champions League op zak stak met Inter Milaan, carte blanche krijgt bij Real Madrid om het elftal vanaf de basis helemaal op te bouwen.

Mourinho wil een evenwichtige selectie samenstellen met daarin slechts enkele sterren. Dat staat helemaal haaks op de visie van voorzitter Florentino Perez die iedere zomer graag een wereldster naar de Spaanse hoofdstad haalt. Mocht Mourinho straks echt aangesteld worden als trainer van Real Madrid, dan zou dat wel eens tot een heuse uittocht van sterren kunnen leiden.

Mourinho zou bij Real Madrid al een verlanglijstje hebben ingediend. Daarop prijken de namen van Maicon (Inter Milaan) en Aleksander Kolarov (Lazio Roma). Ook Steven Gerrard (Liverpool) en Daniele De Rossi (AS Roma) staan erop genoteerd. Mourinho zou bij Real Madrid een contract voor vier seizoenen kunnen ondertekenen.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties