Manchester city gaat voor Ibrahimovic en Touré

Dennis Smeyers
| 16 reacties
Manchester city gaat voor Ibrahimovic en Touré
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dat Manchester City even veel geld als ambitie heeft is een publiek geheim. Het lijkt beide kwaliteiten te willen verenigen door zomerkoopjes te doen bij Spaans landskampioen FC Barcelona.

Zowel Zlatan Ibrahimovic als Yaya Touré kunnen, volgens verschillende Engelse en Spaanse media, City bekoren. Geen van beide spelers lijkt zeker te zijn van een plaats in de Catalaanse elf.  Ibrahimovic krijgt te maken met aankoop David Villa, en ook Yaya Touré heeft te maken met sterke concurrentie.  In City zou laatstgenoemde ook broerlief Kolo terugzien.

Barcelona lijkt alvast bereid te luisteren naar Manchester City.  "Als ze een gesprek willen, dan gaan we om de tafel", aldus voorzitter Joan Laporta. "Barcelona heeft geen enkele speler op de transferlijst geplaatst, maar sommige zaakwaarnemers maken zich zorgen over ons sportieve beleid. Wij gaan in ieder geval de aanbiedingen bestuderen, ook uit respect voor de spelers. Wij willen de huidige selectie intact laten, maar mocht een speler willen vertrekken, dan verandert de zaak."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties