Mathijssen: "Ik wil deze club weer trots maken"

Mathijssen: "Ik wil deze club weer trots maken"
Foto: © SC

Sporting Charleroi stelde deze middag Jacky Mathijssen voor als zijn nieuwe trainer. De Limurger tekende een contract voor onbepaalde duur. “Ik ben trots dat ik hier kan werken.”

“Ik teken een contract voor onbepaalde duur omdat ik hier iets wil neerzetten”, zegt Mathijssen aan de VRT. “In deze situatie is het logisch dat je gelukkig bent, maar bij mij zijn de gevoelens sterker. Ik ben trots.”

Charleroi heeft een seizoen tegen de degradatie achter de rug. “Ik wil deze club en de fans weer trots maken. We zullen nu eerst de spelerskern evalueren en daarna zullen er versterkingen komen.”

Jacky Mathijssen was onze eerste keuze”, zegt manager Mogi Bayat. “Ik weet zeker dat hij voor stabiliteit en sereniteit zal zorgen. Dat hebben we nodig na enkele moeilijke seizoenen.”

In 2007 vertrok Mathijssen niet in de beste verhouding met voorzitter Abbas Bayat. “Dat was schijn”, stelt Mathijssen. “Mijn relatie met de voorzitter is altijd goed geweest. We hebben al gepraat en samen willen we Charleroi helpen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties