Kujovic hoopt op duidelijkheid

Bram Coenen
| 4 reacties
Kujovic hoopt op duidelijkheid
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het gonst van de transfergeruchten bij promovendus SK Lierse. Zo zou de club ook op zoek zijn naar een nieuwe doelman. Reden genoeg voor doelman Vladan Kujovic om zich vragen te stellen.

Zo zou Lierse interesse hebben in de Japanner Kawashima en de Egyptenaar El-Hadary. Huidige doelman Vladan Kujovic maakt zich voorlopig nog niet al teveel zorgen, maar hoopt op duidelijkheid van de clubleiding: "Ik heb al bij grotere clubs en in grotere competities gespeeld, dus ik kan wel met die druk omgaan. Maar ik zou eerstdaags wel willen praten met de club omdat ik duidelijkheid wens over enkele zaken. Zo heb ik nog één jaar contract en dus dringt de vraag zich op of Lierse langer met mij door wil", aldus de goalie in GvA.

Kujovic hoopt alvast op het Lisp te kunnen blijven: "Mijn familie en ik hebben het geweldig naar onze zin. Lierse is een prachtige club en heeft een grote toekomst in eerste klasse. Ik zou daar graag deel van uitmaken, want ik heb geen ambitie om nog naar het buitenland te trekken. Ik wacht op een signaal van de club, besluit de 31-jarige Kujovic.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties