Verdedigers willen duidelijkheid van Barcelona
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 5 reacties
Verdedigers willen duidelijkheid van Barcelona
Foto: © SC

Barça moet de komende weken rond de tafel gaan zitten met verschillende verdedigers. De reserversespelers willen weten waar ze aan toe zijn.

Rafael Márquez was dit seizoen veel geblesseerd, maar wil weten of er voor volgend seizoen verandering in zijn aantal speelminuten zal komen. "Ik zal met Pep gaan praten over mijn positie, want ik heb het afgelopen jaar erg weinig gespeeld", aldus Márquez.

Naast Márquez wil ook Dmytro Chygrynskiy na zijn vakantie met Guardiola gaan praten. Er is interesse van zijn oude club Shahktar Donetsk. "Maar niemand van Barça heeft daar met ons over gesproken. Als Guardiola vertrouwen in hem houdt blijft Dima in Catalonië", zegt zaakwaarnemer Viktor Chygrynskiy in Sport.

Een verdediger die wel op het punt staat Barcelona te verlaten is Martin Cáceres. De Uruguayaan werd het afgelopen seizoen verhuurd aan Juventus en die club zou hem langer willen houden. Volgens Italiaanse media aast ook Internazionale op de international, die daar de opvolger van Marco Materazzi zou moeten worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primera Division

Nieuwste reacties