Verhaegen: "Vanoppen had met iedereen problemen"

Verhaegen: "Vanoppen had met iedereen problemen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Jos Verhaegen heeft weer de leiding genomen bij Germinal Beerschot. Het rommelde maanden bij de club, maar gisteren werd beslist om aandeelhouder Patrick Vanoppen uit het bestuur te stemmen. Daardoor zou volgens Verhaegen de rust moeten weerkeren.

"Ik ben opgelucht", zegt Verhaegen in GvA. "Ik ben ervan overtuigd dat de rust binnen de club zal terugkeren, zodat de situatie weer werkbaar wordt."

Woensdag werd Patrick Vanoppen uit het bestuur van GBe gestemd. "Je kunt het oneens zijn met elkaar, maar als je met iedereen problemen hebt, klopt er iets niet", zegt Verhaegen. "Hij werd unaniem weggestemd, op een serene manier."

"Het blijft jammer dat we een zevental maanden ter plaatse zijn blijven trappelen", zegt Verhaegen, die wel nog maar weinig versterking aan de ploeg toevoegde. "Die zal er nu komen. We gaan niet wachten tot spelers van de huidige groep weggaan."

"Het belangrijkste en het moeilijkste is dat we geen fout mogen maken op het vlak van transfers. We beginnen met een propere lei en proberen er opnieuw iets moois van te maken."
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties