Ben jij de nieuwe Preud'homme en ontmoet je de sterren?

Steurbaut Kersten
| 3 reacties
Ben jij de nieuwe Preud'homme en ontmoet je de sterren?
Foto: © SC

Ben je het niet eens met de tactische keuzes van Dominique D’Onofrio of Adrie Koster? Toon dan zelf je trainerskwaliteiten in het Voetbalkrant-managerspel en ga naar Real Madrid, AC Milan of Bayern München.

Ergert u zich wekelijks in de tribune aan de oefenmeester van uw favoriete ploeg en denkt u echt dat u het zelf beter kan? Waag uw kans om uw gelijk te bewijzen. Vanaf speeldag 1 kiest U zelf uw opstelling en beslist u wie er in de basis staat. Inschrijven kan tot vrijdag 30 juli 20.30.

Hoe gaat u te werk?

U kiest 18 spelers (bestaande uit 2 doelmannen, 6 verdedigers, 6 middenvelders en 4 aanvallers) en één trainer. U bent vrij in uw keuze en moet geen rekening houden met sluitende budgetten. Houd wel in het achterhoofd dat u MAXIMUM 3 spelers uit dezelfde ploeg mag selecteren, trainer inbegrepen.

Belangrijke wijziging: In tegenstelling tot vorig jaar blijft een speler ook na een transfer naar een andere ploeg in het managerspel bij dezelfde ploeg.

Concreet voorbeeld: je hebt 3 spelers van Anderlecht en 3 spelers van Club Brugge. Wanneer er 1 van je 3 spelers van Club Brugge doorheen het seizoen getransfereerd wordt naar Anderlecht, blijft voor Voetbalkrant Manager de ploeg van herkomst gelden: Club Brugge. Zo moet u geen extra transfer gebruiken om een geldige ploeg te behouden, aangezien u in realiteit vier spelers van Anderlecht in uw kern heeft. Uiteraard worden de punten van zijn nieuwe club verrekend

SPEEL MEE EN VLIEG NAAR MADRID, MILAAN OF MUNCHEN !

Kies iedere week zelf uw spelers

Proficiat! U bent de manager van uw eigen ploeg. Laat de Adrie Koster of Dominique D’Onofrio in u naar boven komen en stem iedere week uw opstelling af op de tegenstander. Blijft Romelu Lukaku te lang in de lappenmand of wordt de disciplinaire schorsing van Nabil Dirar behouden? U kan ze zonder pardon op de bank zetten. Iedere speeldag kiest u zelf de elf beste spelers en de beste opstelling.

Het belang van de kapitein

Steven Defour en Carl Hoefkens zijn bij Standard en Club Brugge een belangrijke schakel tussen de trainer en de spelersgroep. Ook in het managerspel is de kapitein van groot belang. Zijn punten worden immers verdubbeld. Kies dus zorgvuldig je kapitein uit. Hij kan het verschil maken tussen winst en verlies.

TOON DAT JE BETER BENT DAN ADRIE EN HEIN EN ONTMOET CRISTIANO RONALDO, FRANCK RIBERY OF CLARENCE SEEDORF!

Transferperiode

Is Mbark Boussoufa dan toch vertrokken of speelt Emad Meteb geen deuk in een pakje boter? Presteert Wilfried Dalmat beter dan verwacht of bereikt Elrio Van Heerden opnieuw zijn beste niveau? Geen nood! Doorheen het seizoen krijg je vijf transfers en kan je je ploeg weer aanpassen. De titelstrijd is immers nog lang niet gestreden en u bent zeker nog niet uitgeteld voor de hoofdprijs.

Puntenverdeling

Meer info vindt u hier.

Weekwinnaar*

Twee tickets voor match naar keuze ( max budget 20 euro per ticket)

Deelname aan loting voor vier duotickets voor Real Madrid, Bayern Munchen of AC Milan

* Er zijn 30 weekwinnaars (speeldag 1-30, play-offs tellen niet mee)

Maandwinnaar*

Twee tickets voor match naar keuze (max. budget 20 euro per ticket)

Drie maanden abonnement op Sport/Voetbalmagazine

Deelname aan loting voor twee duotickets voor Real Madrid, Bayern Munchen of AC Milan.

* Er zijn acht maandwinnaars (, september, oktober, november, december, januari, februari, maart, april-mei)

Periodewinnaars*

Twee tickets voor wedstrijd van Real Madrid, AC Milaan of Bayern München + vlucht

* Heenronde, terugronde en play-offs

Eindklassement

Twee tickets naar Real Madrid, Bayern Munchen of AC Milan inclusief verplaatsing en overnachting in hotel.

Eén jaar abonnement op Sport/Voetbalmagazine

Klik HIER om naar het managerspel te gaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties