Cornelis: "Het was een aangeschoten bal"

Cornelis: "Het was een aangeschoten bal"
Foto: © SC

Cercle Brugge kwam op Germinal Beerschot goed weg in de tweede helft. Hans Cornelis beroerde in het strafschopgebied de bal met de hand, maar de jonge scheidsrechter Wim Smet legde de bal niet op de stip.

“Ik raak de bal met de hand”, geeft Cornelis toe. “Maar ik doe geen beweging naar de bal. Voor mij is dit aangeschoten. Ik spring in de lucht, dan is het niet makkelijk om de armen naast het lichaam te houden.”

Cornelis toonde zich tevreden met het gelijkspel. “Een puntje is niet slecht op Germinal Beerschot. Alleen jammer dat we vorige week de punten hebben weggegeven. Anders stonden we nu met vier op zes mooi bovenaan.”

De rechtsachter was soms ongelukkig in zijn tussenkomsten, maar ging niet akkoord met die stelling. “Dan heeft u een andere wedstrijd gezien”, aldus Cornelis.

Volgende week wacht de derby tegen Club Brugge. “Het wordt toch iets speciaals. Ik heb er elf, twaalf jaar gespeeld. Heel de vereniging kijkt uit naar die wedstrijd. En waarom kunnen we geen punten pakken. Ze hebben op Kortrijk toch ook verloren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties