Botswana wil stunt doortrekken

Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Botswana wil stunt doortrekken

Vandaag trekt Botswana naar Malawi voor zijn derde kwalificatiewedstrijd voor de Africa Cup van 2012. De eerste speeldag ging Botswana verrassend winnen bij Tunesië.

Ook op de tweede speeldag pakte Botswana een zege: 1-0 thuis tegen Tsjaad. Daardoor staat het land met zes op zes aan de leiding. Indien het vandaag in Malawi nog eens met de zege kan aanknopen, dan komt de Africa Cup al heel dichtbij.

"We vormen nu een ploeg met een aantal spelers uit de U20 en nog een aantal uit de U23 samen met de overgebleven al aanwezige internationals. Dat lijkt goed uit te pakken. We haalden zes op zes en geloven in onze kansen", aldus coach Stanley Tshosane van Botswana.

Vorige week won Botswana in een vriendschappelijke pot nog in eigen huis met 2-0 van Zimbabwe en daarmee is het land toch vriend en vijand aan het verbazen.

Behalve Botswana, Tunesië, Tsjaad en Malawi zit ook Togo in groep K van de kwalificatie. Het land werd op het laatste moment nog toegevoegd nadat het eerst was uitgesloten van deelname. Daarom is groep K ook de enige met vijf landen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

African Cup of Nations

Nieuwste reacties