Carragher: "Cole is hier een god"

Mathias Dumarey
| 7 reacties
Carragher: "Cole is hier een god"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Joe Cole (foto) is een god in Liverpool als we zijn ploegmaat Jamie Carragher mogen geloven. Cole pakte zondag wel een rode kaart tegen Arsenal, maar weet zich geruggesteund door de fans en zijn ploegmaats.

Joe Cole moest met een rode kaart na de kant na een vliegende tackle op de Fransman Laurent Koscielny en moet hiervoor drie wedstrijden brommen. Pas over een maand, wanneer Liverpool het zal opnemen tegen rivaal Manchester United, kan Cole zijn rentree maken.

Jamie Carragher, zijn nieuwe ploegmaat, is net als de hele stad en de hele ploeg blij met de komst van Cole. "Hij heeft in de kleedkamer en in de stad voor een positieve sfeer gezorgd. Hij is al als een soort God hier. De fans wensen hem succes en hij voelt zich goed in Liverpool", aldus de verdediger van The Reds.

Carragher denkt dat de rode kaart tegen Arsenal voor Cole hard is aangekomen. "Voor de partij had hij al gezegd hoe belangrijk dit duel voor hem was. Ik vind het jammer dat het zo voor hem is gelopen. Hij probeerde duidelijk om de bal te blokkeren, maar wanneer je te laat bent, kan je die vliegende tackle niet meer afremmen. Voor mij was het een gele kaart, maar de scheidsrechter dacht er anders over", besluit Carragher.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties