Been en De Cler gaan 'vrolijk verder' na incident

Been en De Cler gaan 'vrolijk verder' na incident
Foto: © SC

Tim De Cler. Feyenoord-coach Mario Been zucht als die naam valt op de persconferentie naar aanleiding van de wedstrijd tegen AA Gent. “Onder dat verhaal hebben we een streep gezet”, aldus Been.

Van onze reporter Kersten Steurbaut in Rotterdam

Wat is er juist gebeurd tussen De Cler en Been? We recapituleren even. Na een zwakke eerste helft op het veld van Excelsior Rotterdam las Beenzijn spelers de levieten. De Clerhad een andere mening en maakte zijn trainer duidelijk dat hij blij was met zijn eigen prestatie.

Tot grote ergernis van Been, die de speler in de kleedkamers liet. “Hij moet zich de komende dagen niet meer laten zien”, klonk het na de wedstrijd. Tegen AA Gent staat De Cler gewoon terug in de ploeg.

“We hebben allebei fouten gemaakt”, slaat Been een gedeelde mea culpa. “Tim had tijdens de rust iets rustiger moeten reageren. Ik ben na de wedstrijd misschien iets te impulsief geweest. Ik had op mijn tong moeten bijten.”

Maar ondertussen is alles weer koek en ei. “We hebben een bakje koffie gedronken en alles is uit de wereld. Nu gaan we gewoon vrolijk verder. Dat ik nu veel kritiek krijg? Geen probleem, iedereen heeft het recht om zijn mening te uiten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties