Bulykin debuteert met twee doelpunten

De Nijs Michael
| 10 reacties

Dmitri Bulykin kon bij Anderlecht nooit doorbreken en wordt daarom een seizoen uitgeleend aan ADO Den Haag. Bij de Nederlandse Eredivisionist miste de Rus zijn debuut niet, met twee doelpunten lag hij aan de basis van de 2-3-winst bij VVV-Venlo.

Bulykin had welgeteld twee minuten nodig om zijn eerste officiële treffer namens ADO Den Haag te scoren. De Russische aanvaller tikte een voorzet van Wesley Verhoek knap binnen. Enkele minuten later was de huurling van Anderlecht opnieuw erg scherp voor doel, maar Lex vergat de knappe actie van de Rus af te ronden.

Ahmed Ahaoui verstoorde het feestje van Bulykin vervolgens door de 1-1 te scoren, maar de Rus zette dat na de pauze zelf recht door de 1-2 te scoren. Verhoek verzekerde ADO vlak voor affluiten van de zege door de 1-3 te scoren. Ruud Boymans scoorde in blessuretijd nog tegen, maar verder dan 2-3 kwam VVV-Venlo niet meer.