Ljubijankic: "Getoond dat Gent grote ploeg is"

Nico Wieme
| 10 reacties
Ljubijankic: "Getoond dat Gent grote ploeg is"
Foto: © SC

In de slotminuut van de partij tussen AA Gent en Germinal Beerschot deed Zlatan Ljubijankic het Ottenstadion uit zijn dak gaan. De Sloveense spits vond voor het eerst sinds lang de weg naar doel en dat leverde de Buffalo’s meteen drie punten op.

Zlatan Ljubijankic vond dat Gent hard heeft moeten vechten om de drie punten thuis te houden tegen Germinal Beerschot. “Nu hebben we getoond dat we een grote ploeg zijn. Zonder goed te spelen slepen we de zege in de wacht. Vorig jaar hadden we zo’n match zeker verloren. We zijn nu rijper geworden en kunnen ook in de slotminuut scoren.”

Gentcoach Francky Dury wijzigde zijn team op zes posities in vergelijking met de partij tegen Feyenoord. Ljubijankic verklaarde waarom. “We hebben een aantal geblesseerden en zullen iedereen de komende maanden nodig hebben. Het is normaal dat onze coach wisselt, zeker als we ook Europees een woordje willen meepraten. Gelukkig hebben we veel goeie spelers in ons team.”

Bevrijdend doelpunt

Over zijn doelpunt bleef de Gentse spits bescheiden. “Het was lang geleden dat ik gescoord had en dat deed deugd. Ik ben heel blij met mijn doelpunt. Het was niet simpel om die kans af te maken. Ik zag de doelman uitkomen en koos ervoor om te lobben.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties