De Smet: "Gent in winning mood zonder top te zijn"

Nico Wieme
| 1 reacties
De Smet: "Gent in winning mood zonder top te zijn"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Stijn De Smet verscheen tegen Germinal Beerschot aan de aftrap en bedankte voor het vertrouwen. De Gentspeler kreeg twee goede kansen, maar wist die niet te verzilveren. “Het groeiende vertrouwen in deze ploeg is niet vanzelfsprekend.”

“We creëerden veel kansen, ook ik”, trapte Stijn De Smet een open deur in. “Het was telkens net niet. Vooral in de tweede helft hebben we goed gespeeld. We steken dan ook meer dan verdiend de drie punten op zak. Dit doet enorm veel deugd.”

Met twaalf op vijftien hebben de Buffalo’s hun start zeker niet gemist. “Tegen Genk zijn we met de neus op de feiten geduwd. Het is beter één keer met 0-4 te verliezen, dan twee keer met 0-2. We stonden meteen met de voetjes op de grond”, aldus De Smet.

Winning mood

De Gentse middenvelder erkende dat zijn team de punten op zak steekt zonder echt goed te spelen. “We verkeren nu in de winning mood, zonder echt top te zijn. Van onze vier zeges is die tegen Germinal Beerschot de meest verdiende.”

De Smet kijkt met plezier naar de komende dagen. “Het vertrouwen groeit nu en dat is niet evident in deze ploeg (lacht). “De coach heeft ons nu een weekendje vrij beloofd en we krijgen ook nog champagne.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties