City moet gooi naar de titel doen

Benny Gillain
| 14 reacties
City moet gooi naar de titel doen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manchester City was de "big spender" de voorbij transferperiode, maar liefst 150 miljoen euro betaalde de club aan nieuwe spelers.

Yaya Touré is één van die nieuwe spelers. Hij moet de concurrentie aangaan met Nigel de Jong. Die laatste vreest echter niet voor zijn plaats in het team.

"Ik vind Touré meer een centrale middenvelder dan een defensieve middenvelder. Hij speelt meer naar voren toe. Samen vormen we een goed blok op het middenveld. Ik ben altijd een vaste waarde geweest bij Manchester City en ga er vanuit dat ik dat blijf."

City wil een gooi doen naar de landstitel dit seizoen. "Twee jaar geleden is er een nieuwe eigenaar gekomen. Vorig jaar is er een basis gelegd, maar dit jaar moet het gebeuren en moeten we voor de prijzen gaan", aldus De Jong.

"We moeten niet verwachten dat het gelijk geolied gaat, want Manchester United en Chelsea zijn gearriveerde teams, die precies weten waar het om gaat. Ook is het moeilijk dat wij voor elke tegenstander inmiddels de gedoodverfde favoriet zijn. We zijn een hot item in Engeland, omdat er zoveel is gespendeerd. Het is niet direct zo dat je haat ziet in de stadions, maar je merkt wel veel jaloezie." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties