Debuteert Boffin tegen Chelsea ?

Onbekend Onbekend
| 6 reacties
Debuteert Boffin tegen Chelsea ?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op de allerlaatste dag van de transferperiode verhuisde Ruud Boffin van MVV Maastricht naar West Ham United. Door een blessure bij eerste doelman Robert Green mag hij mogelijk morgen al debuteren tegen Chelsea.

Zaterdagnamiddag speelt West Ham United de Londense derby tegen Chelsea. Eerste doelman Robert Green is twijfelachtig. Twee weken geleden tegen Manchester United stond Green nog wel onder de lat , maar vlak daarna onderging hij een operatie aan de heup. Een probleem waarmee Green al lange tijd te kampen had.

Pas deze week hervatte de Engelsman opnieuw de training. De flaterende doelman van het voorbije WK Voetbal is dan ook licht twijfelachtig voor de topper tegen Chelsea. Misschien wel dé kans voor Boffin om zijn visitekaartje af te geven in de Premier League in een uitverkocht Upton Park.

"Ik ben hier in de eerste plaats om bij te leren", vertelde Boffin nog. "Ik kan nog veel leren van iemand als Robert Green en ook keeperstrainer David Coles moet me beter kunnen maken. De sfeer bij West Ham bevalt me echt. Als het team mij nodig heeft, ben ik er klaar voor."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties