Moussa Dembele nekt Jelle Van Damme

Fabian Morren
| 31 reacties

Moussa Dembele heeft Fulham zijn eerste zege van het seizoen bezorgd. Dankzij zijn twee goals won de Londense club van het Wolverhampton van Jelle Van Damme.

Wolverhampton klom al na negen minuten op voorsprong bij Fulham dankzij een doelpunt van Jelle Van Damme. Maar Wolves botste op een beresterke Moussa Dembele. Al kort na de rust zorgde de Rode Duivel voor de gelijkmaker en in het slot bezorgde hij de thuisploeg ook nog de overwinning.

Leider Chelsea behoudt het maximum. Het won met 1-3 bij West Ham, dat nog steeds wacht op zijn eerste punten. Essien en Kalou hadden Chelsea al binnen de twintig minuten op een comfortabele voorsprong gebracht. Diep in de tweede helft maakte Essien er ook nog 0-3 van. Scott Parker kon enkel nog de eer redden voor de thuisploeg.

Arsenal blijft in het spoor van de Blues dankzij een 4-1-zege tegen Bolton. Koscielny bracht de thuisploeg op voorsprong, maar op slag van rusten stelde Elmander gelijk. Na de rust werd het toch nog een vlotte zege voor de Gunners dankzij goals van Chamakh, Song en Vela. Thomas Vermaelen ontbrak vanwege een enkelblessure.

Manchester City dreigt zijn start volledig te missen. Op eigen veld kwam de ambitieuze club niet verder dan een gelijkspel tegen Blackburn (1-1). Kalinic verraste in de eerste helft door de 0-1 te scoren. Patrick Vieira stelde in de tweede helft gelijk, maar daar bleef het bij. Vincent Kompany speelde bij de thuisploeg de hele wedstrjid.