"Steven Defour heeft veel pijn"

Manuel Gonzalez
| 25 reacties
"Steven Defour heeft veel pijn"
Foto: © SC

Steven Defour kreeg opnieuw last van zijn rechtervoet na een overtreding van Cornelis in het duel tegen Cercle. De verdediger van groen-zwart kreeg rood en Defour lijkt opnieuw te sukkelen met zijn voet.

"Ik overdrijf als ik zeg dat hij zelfs geen schoen kan aantrekken, maar de waarheid ligt daar niet ver af", zegt persverantwoordelijke Daout in HLN. "Steven houdt zich sterk. Hij hoopt vandaag te kunnen trainen, maar die kans acht ik bijzonder klein, vermits hij niet eens in staat is zonder pijn op zijn rechter te steunen."

"Ik vrees dat Mechelen te vroeg komt voor hem. Tenzij de blessure plots uitzonderlijk gunstig zou evolueren", pikt trainer D'Onofrio in. "Hoe het komt dat de echografie maandag niets ernstig aan het licht bracht? Ik ben geen dokter, maar ik herinner mij dat er destijds meer dan één onderzoek nodig was om tot de vaststelling te komen dat Oussalah een minuscule breuk in de voet had opgelopen. Ik hoop uit de grond van mijn hart dat hij niet opnieuw voor weken buiten strijd is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties