Benteke: "Verdiende zege voor KV"

Bram Coenen
| 22 reacties
Benteke: "Verdiende zege voor KV"
Foto: © SC

Grote afwezige vrijdagavond tijdens KV Mechelen-Standard was uiteraard Christian Benteke. De van Standard gehuurde spits moest van de Rouches aan de kant blijven, maar zag zijn nieuwe club de zege thuishouden.

Standardhuurling Christian Benteke moest dan wel noodgedwongen aan de kant blijven, de nieuwe KV-spits kwam zijn maats wel aanvuren vanuit de tribune. "Ik vind onze zege verdiend", opende de jonge Belg. "Zeker gezien het aantal kansen. Ok, er waren er niet zoveel, maar de beste kansen waren zeker voor ons."

Wat Benteke meteen opviel was de defensieve sterkte van KV. "De stilstaande fases waren beslissend in dit duel. Wij gaven bijna niets weg, maar wisten op zo'n stilstaande fase aan de overkant wel de enige treffer van de avond te scoren via Boris Pandza."

Trein terug op de rails

Vorige week liet KV nog een gelaten indruk tegen Kortrijk, waar het kansloos de boot inging. "Het is dan ook uitermate belangrijk dat we vanavond de juiste draad terug opnamen. De trein staat terug op de rails en we kijken met vertrouwen uit naar het duel van komende woensdag tegen Cercle Brugge", besloot Benteke.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties