Anthuenis is de tweede trainerskop die rolt

Dennis Smeyers
| 69 reacties
Anthuenis is de tweede trainerskop die rolt
Foto: © SC

Bij een ploeg waar het slecht mee gaat, is de trainer de eerste die het gelag betaalt, dat is ook zo bij promovendus Lierse.

Vandaag meldt de Lierses clubwebsite dan ook dat Aimé Anthuenis bedankt wordt voor bewezen diensten.  “Dit is geen aangename beslissing. Maar met één punt op 21 kunnen en mogen we niet tevreden zijn. Een ploeg met zoveel talent in haar rangen moet hoger staan", aldus CEO Neel de Ceulaar op de website.

"We weten ook dat we van in het begin van het seizoen met een groot aantal gekwetste spelers zaten. En dat de kalender niet echt in ons voordeel speelde. Maar met onze ambities kunnen we dit niet zomaar laten gebeuren. Er was een schokeffect nodig. Dat komt er nu. Dat is niet te vroeg of te laat. Willen we die ambities waar maken, dan moet er dringend iets veranderen."

Na de nederlaag tegen Westerlo gisteren, staat Lierse samen met Eupen op een afgetekende laatste plaats met een puntje uit zeven wedstrijden. Gisteren meldde de ontslagen trainer nog dat hij nog niet voor zijn positie vreesde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties