Brepoels: "Onze beleving is helemaal weg"

Manuel Gonzalez
| 8 reacties
Brepoels: "Onze beleving is helemaal weg"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

STVV verloor afgelopen weekend met 4-2 bij Cercle Brugge. Voor de Kanaries wordt het opletten om niet onderin de rangschikking verzeild te geraken.

Voorlopig staan Eupen en Lierse met amper één punt nog afgescheiden op de laatste plaats. STVV-coach Brepoels zal zich gelukkig prijzen dat er nog twee clubs zijn met amper 1 op 21. Zijn Sint-Truiden telt zeven punten.

"Onze sterkte van vorig seizoen, gedrevenheid, organisatie en druk naar voren, is helemaal weg. Het wordt omkijken, vanaf nu. In ben ontgoocheld, omdat we twee keer op voorsprong kwamen. Maar wat  me zeer verontrust, is dat onze sterkte van vorig seizoen er niet meer is", aldus Brepoels aan de VRT.

"De voorbije week heb ik twee keer de training stopgezet, omdat de bezieling er niet is. We zijn niet goed bezig. Vorig jaar was iedereen erg gedreven en gefocust. Niemand kon ons uit verband spelen. Daar begint alles bij. En dat valt in mijn team nu volledig weg."

"Als dat niet gaat verbeteren en we dat niet kunnen opbrengen, krijgen we elke week het deksel op de neus. De manier waarop de 3-2 valt in Brugge, dat mag echt niet op dit niveau."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties