Van Meir: "Ik wil een strijdershart tegen Anderlecht"

Van Meir: "Ik wil een strijdershart tegen Anderlecht"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lierse zette na de nederlaag in de derby tegen Westerlo Aimé Anthuenis op straat. Hulptrainers Van Meir en Janssens nemen voorlopig over. Woensdag speelt Lierse thuis tegen Anderlecht.

"Het is heel snel gegaan. Ik heb met het bestuur gepraat en ik ben klaar voor de uitdaging", zegt Eric Van Meir tegen de VRT. "Ik ben geen garantie op zeges. Maar de spelers moeten een betere mentaliteit tonen dan tegen Westerlo. Als je me als speler kent, dan weet je welke richting ik uit wil: vechtlust, duelkracht en mentaliteit."

"Ik zal maandag op training iedereen op zijn plichten wijzen. Ik zal ook zeggen dat iedereen een nieuwe kans krijgt. We moeten uit het dal kruipen."

"Aimé Anthuenis was realistisch en hij wist dat het moeilijk zou worden na de nederlaag in Westerlo en vooral de manier waarop. Hij voelde het aankomen maar het blijft wel hard natuurlijk."

"Aimé heeft in acht maanden iets enorms verwezenlijkt bij Lierse. Hij heeft ons vanuit een moeilijke positie naar de eerste klasse gebracht. Het was moeilijk om afscheid te nemen", besluit Van Meir.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties