Azofeifa: "Waarom tweemaal rood in twee matchen?"

Nico Wieme
| 15 reacties
Azofeifa: "Waarom tweemaal rood in twee matchen?"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met een rode kaart vlak voor de pauze bracht Randall Azofeifa zijn ploeg dan toch nog in de problemen. De Buffalo's waren nochtans tot 0-2 uitgelopen, maar Lokeren zette een onverwachte remonte in. "Met elf tegen elf zat er meer in", zei de Costa Ricaan.

AA Gent verloor in extremis met 3-2 van Lokeren. Het onderwerp van discussie na de match was de omstreden rode kaart voor Randall Azofeifa. "Dit verdiende ik niet. Ik maakte niet eens een fout. Ik gleed uit en probeerde mezelf met mijn armen te beschermen. Nill De Pauw viel om onverklaarbare redenen. Misschien zien jullie dit anders", richtte hij een indirecte vraag tot het verzamelde journaille.

De Gentse middenvelder stelt zich vragen bij de scheidsrechterlijke beslissingen van de laatste twee matchen. "Vorige week kreeg Zlatan Ljubijankic rood, tegen Lokeren ik. Tweemaal rood in evenveel matchen vind ik toch wel zeer raar. Waarom was dat nodig?"

Onmachtig Gent

Azofeifa wou niet gezegd hebben of zijn rode kaart de match beïnvloed heeft. "Ik zeg niet dat we met elf tegen elf zouden gewonnen hebben, maar er waren zeker meer mogelijkheden geweest. Na mijn uitsluiting was Gent onmachtig. Of ik een eventuele schorsing zal aanvechten? Ja, want de rode kaart op zich was al onverdiend."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties