Seedorf: "Ik ben Ajax-fans dankbaar"

Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Seedorf: "Ik ben Ajax-fans dankbaar"
Foto: © SC

Clarence Seedorf keerde gisteren met Milan terug bij Ajax, waar het voor hem allemaal begon. De Nederlander was tevreden over zijn onthaal.

"Dat vond ik heel mooi", duidt Seedorf op het warme applaus voor hem. Er werd zelfs een spandoek ontvouwd waarop stond Clarence is nog altijd een held. "Daar ben ik het publiek dankbaar voor. Het was voor mij persoonlijk een mooie afsluiting van deze wedstrijd. Ik wens Ajax ook verder het beste."

Wat vond Seedorf van zijn Ajax? "Ze speelden met meer motivatie en met meer lef. De ploeg was wel af en toe nerveus. Ik vind de uitslag wel terecht. Wij hadden wat meer kansen, vooral in de eerste helft. Dat hadden wij beter moeten uitspelen. Maar 1-1 in een uitwedstrijd is niet zo verkeerd."

Seedorf was minder te spreken over de Kameroener Enoh bij Ajax. "Hij was de hele wedstrijd al bezig tegen mij. Ik ben niet geblesseerd geraakt, maar heb wel een stijve poot aan hem overgehouden. Nou ja, de scheidsrechter heeft op z'n Engels gefloten zullen we maar zeggen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties