De Smet: "Jammer dat goal geen zege oplevert"

Nico Wieme
| 1 reacties
De Smet: "Jammer dat goal geen zege oplevert"
Foto: © SC

Stijn De Smet had de matchwinnaar kunnen zijn voor AA Gent, maar de Buffalo's moesten uiteindelijk vrede nemen met een punt tegen Lille. "Er zat meer in", vond de aanvaller.

Stijn De Smet had in de loop van de week nog gezegd dat hij belangrijk wou zijn voor AA Gent en de aanvaller hield woord. "Het is mij inderdaad gelukt, alleen jammer dat mijn doelpunt geen drie punten oplevert. Bij die vrijschop van Randall Azofeifa stond er eerst een bezoeker bij mij. Gelukkig moest Randall wachten en plots was die verdediger weg. Ik nam de bal goed mee en werkte met een gelukje af."

Al bij al vond de Bruggeling in Gentse loondienst een puntendeling een juist resultaat. "Het was een mooie, intensieve match. Wij waren voor de pauze beter, Lille trok in de tweede helft het laken naar zich toe. Wij moesten toen wel acheruit."

De Smet vond toch dat er meer had ingezeten dan een punt. "We hadden het beter moeten uitspelen. We hebben wel een goede match gespeeld en zijn blij dat die nul van achter onze naam weggeveegd is. Eén punt is echter te weinig tegen Lille dat ik toch een niveau hoger inschat dan Levski Sofia."

Les van Sofia

De verlies in extremis bij Levski Sofia ligt De Smet nog zwaar op de maag. "Met wat meer ervaring in de ploeg hadden we gerust vier op zeg kunnen hebben. Levski is twee weken geleden zeer efficiënt met zijn kansen omgesprongen. Wij hadden daar meer moeten doen met onze voorsprong."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties