Marcos: "Gent was delicate match voor ons"

Nico Wieme
| 8 reacties
Marcos: "Gent was delicate match voor ons"
Foto: © SC

Club Brugge won met 3-2 van AA Gent. Blauw-zwart freewheelde in het eerste halfuur, maar zakte nadien als een pudding in elkaar. "De Eurposese trip naar Spanje zat nog in onze benen", vond Marcos Camozzato.

Marcos Camozzato leek een makkelijke namiddag te zullen beleven toen Club na een halfuur 3-0 voor stond tegen AA Gent. Het draaide evenwel anders uit, want in de tweede helft was het nog pompen of verzuipen voor de Bruggelingen. "We waren goed begonnen en hadden er snel drie gescoord. Daarna ging de concentratie naar beneden en die tegengoal van Gent destabiliseerde ons."

"Na de pauze hebben de kansen laten liggen om tot 4-1 uit te lopen. We hebben het onszelf moeilijk gemaakt. We hadden duidelijk de zware Europese verplaatsing naar Villarreal nog in de benen. Niet alleen door de match, maar ook door de reis waren we vermoeid. Het belangrijkste tegen Gent zijn de drie punten", vond de Brugse rechtsachter.

Marcos ging er niet mee akkoord toen wij stelden dat Gent altijd een moeilijke opponent is voor Club. "Alle wedstrijden zijn moeilijk voor ons. Het klopt wel dat, gezien onze zwakke resultaten van de voorbije weken, de match tegen de Buffalo's delicaat was. Op G.Beerschot stonden we er bij de pauze ook goed voor en toch lieten we de zege nog uit handen glippen. Dat mocht ons tegen Gent niet opnieuw gebeuren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties