Forlan ziet een Engels avontuur wel zitten

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Forlan ziet een Engels avontuur wel zitten
Foto: © SC

Diego Forlan (foto), een van de grote smaakmakers op het afgelopen WK met Uruguay en goalgetter in dienst van Atlético Madrid ziet een nieuw Engels avontuur wel zitten. Eerder mislukte de aanvaller bij Manchester United, waarna hij in Spanje o

Diego Forlan werd op het afgelopen WK in Zuid-Afrika verkozen tot beste speler van het toernooi en dat leverde hem een pak belangstelling van Europese topteams op. Ondanks alles bleef hij toch zijn Spaanse club Atlético Madrid trouw, maar hij geeft nu wel toe dat hij een goede Engelse aanbieding zeker zou overwegen.

"Als een club een goede aanbieding doet - en die is er nog niet geweest - mag ik beslissen of ik blijf of ga. Ik wil die beslissing zeker overwegen. Ik ben naar Europa gekomen om succes te hebben en daarvoor heb ik alles wat me lief was achtergelaten", aldus Forlan in de Spaanse krant Marca.

"Ik heb een geweldige tijd meegemaakt in Engeland. Ik had het er geweldig naar mijn zin. Als ik de kans krijg om terug te keren, overweeg ik dat zeker maar wel onder bepaalde omstandigheden", besluit de Uruguayaan.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties