Ivan De Witte en Stijn Stijnen leggen ruzie bij

Onbekend Onbekend
| 10 reacties
Ivan De Witte en Stijn Stijnen leggen ruzie bij
Foto: © SC

Het Nieuwsblad vernam uit goede bron dat het na de wedstrijd tussen Club Brugge en AA Gent tot een verzoening kwam tussen AA Gent-voorzitter Ivan De Witte en Club-doelman Stijn Stijnen.

Beiden waren na de play-off-match in mei zwaar in aanvaring gekomen. Het Nieuwsblad belde de Gentse preses voor een reactie. "Er is inderdaad een discrete ontmoeting geweest tussen Stijnen en mezelf", bevestigt De Witte.

"Toen ik uit de kleedkamer kwam en me naar de receptiezaal wilde begeven, stond hij me min of meer op te wachten. Daarop hebben we een heel open, positief gesprek gevoerd. Stijn vroeg me om te willen begrijpen dat zijn uitlatingen destijds in volle emotie gebeurden. Naar eigen zeggen stond hij pas onder de douche of had hij er al spijt van. Hij besefte dat hij over de grens was gegaan."

"Ikzelf heb daarop eerlijk geantwoord dat ook ik verstandiger had moeten zijn", aldus nog De Witte. "Ik apprecieer alvast enorm zijn gebaar. Vooral omdat het zo spontaan gebeurde. Het was helemaal niet geprogrammeerd, heel oprecht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties