Van Wolfswinkel: "Ik hoop op een stunt straks"

Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Van Wolfswinkel: "Ik hoop op een stunt straks"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jong Oranje lijkt het EK te zullen mislopen. Onze noorderburen verloren de heenwedstrijd van de barrage met 1-3 tegen Oekraïne. Straks spelen ze in Kiev de terugmatch.

"Het was echt twee dagen heel erg balen", zegt aanvaller Ricky Van Wolfswinkel in het AD. "Maar we voelen dat het EK nog altijd te bereiken is. Natuurlijk buigen wij niet even zomaar een 1-3 achterstand om, maar onmogelijk is het zeker niet. We hadden eerder in de kwalificatiewedstrijden nog niet gefaald, zaterdag ging het voor het eerst gruwelijk mis. Maar als wij ons hoofd er nu bij houden, dan plaatsen we ons echt nog wel."

"Dit elftal heeft zoveel kwaliteit, we gaan hier absoluut doelpunten maken. In Rotterdam speelden wij zaterdag erg matig. Toch krijgen wij zes opgelegde kansen. Bovendien werd een zuiver doelpunt van mij afgekeurd. Stel dat wij wel goed spelen, dan is alles mogelijk. Ik denk ook dat Oekraïne in paniek raakt als wij het eerste doelpunt maken. Wij hebben niets meer te verliezen. Iedereen denkt toch al dat wij zijn uitgeschakeld."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties