Brepoels: "Ga me nu niet wegsteken"

Brepoels: "Ga me nu niet wegsteken"
Foto: © SC

Volg STVV nu via WhatsApp!

Sint-Truiden is na een 0 op 18 helemaal weggezakt in de kelder van het klassement. De 6-0 op Eupen heeft diepe wonden geslagen, maar trainer Guido Brepoels wil niet opgeven.

“Wie slaag krijgt, moet de schouders rechten”, zegt Brepoels in HBvL. “Ik ben de eerste om dat te doen. We hebben twee jaar lof gekregen, we hebben overal geparadeerd. Dan moeten we nu niet in onze schulp kruipen. Ik steek me niet weg.”

Brepoels voelt zich nog voldoende gesteund door zijn spelers. “Ik ben er zeker van dat de meeste spelers nog achter mijn aanpak staan. Ik heb trouwens verschillende telefoontjes gekregen die dat bevestigen. Aleen stel ik vast dat sommige spelers het moeilijk hebben met het invullen van afspraken.”

Na de zware nederlaag in Eupen voerden de fans actie. “Ik begrijp dat. Ik vind het fantastisch dat ze nog zo talrijk zijn op verplaatsing. Dat betekent dat we iets opgebouwd hebben. Logisch dus dat het nu pijn doet bij die mensen dat ze alles in duigen zien vallen. Toch zou ik de fans willen vragen om ons niet af te rekenen. Dan duwen ze ons nog dieper in de put.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties