CL groep F: Chelsea bezoekt stadion met slecht verleden

Fabian Morren
| 7 reacties
CL groep F: Chelsea bezoekt stadion met slecht verleden
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Chelsea en Spartak Moskou staan afgetekend aan de leiding in groep F. Vanavond brengt Chelsea een bezoek aan Moskou.

Het Luzhniki Stadion is geen onbekend terrein voor Chelsea. Twee jaar geleden verloor de Londense club er de finale van de Champions League tegen Manchester United.

"Maar dat was een finale en niet te vergelijken met de wedstrijd van vanavond", merkt coach Carlo Ancelotti op. "Ik heb zelf ook een Champions League-finale verloren (in 2005 van Liverpool, red.). Het is niet leuk, maar het moet je niet te lang achtervolgen."

De winnaar van het duel zit al met één been in de achtste finales. De inzet is dus hoog. Ancelotti waarschuwt zijn elftal: "Spartak heeft een heel erg goed team, ze staan niet voor niets op zes punten in de groep."

Programma:
18.30u: Spartak Moskou - Chelsea
20.45u: Marseille - Zilina

In de andere wedstrijden moeten Marseille en Zilina absoluut punten pakken als ze nog kans willen maken op de volgende ronde. Beide teams pakten in hun eerste twee duels nog geen enkel punt.

Voetbalkrant.com, Belgiumsoccer.be en Sport-Planet.eu organiseren de Champions League Pronostiek. Wilt u een reis voor twee naar Madrid winnen of één van de vele andere prijzen, schrijf u HIER in.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties